Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - آب نیروی پتروشیمی بندرامام با چهار واحد تولیدی که وظیفه تأمین یوتیلیتی (آب، برق، هوا، ازت) مجتمع پتروشیمی بندر امام را به‌عهده دارد، پارسال با وجود چالش‌های مختلف، به‌طور پیوسته و بی‌وقفه یوتیلیتی‌های مورد نیاز واحدهای عملیاتی و تولیدی این شرکت را تأمین کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی بندر امام، مجمع سالانه آب نیروی پتروشیمی بندر امام با حضور مدیران شرکت برگزار و حوزه‌های مختلف عملکردی این مدیریت در سال 1399 بررسی و دستاوردهای آن تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آب نیرو دارای چهار واحد تولیدی است که وظیفه تأمین یوتیلیتی (آب، برق، هوا، ازت) مجتمع پتروشیمی بندرامام را به‌عهده دارد و پارسال با وجود چالش‌های مختلف، به‌صورت پیوسته و بدون وقفه یوتیلیتی‌های مورد نیاز واحدهای عملیاتی و تولیدی مجتمع را تأمین کرد. از اقدام‌های ویژه پتروشیمی بندر امام در آب نیرو برای تولید حداکثری، می‌توان به رفع اشکال از دمنده‌های دیگ‌های بخار (بویلرهای F، G) و به ظرفیت رساندن دیگ‌های بخار (بویلرهای F، G) پس از چند سال، ارتقای سیستم کنترل درایرهای واحد هوا، انجام تعمیرات اساسی به‌موقع در واحدها، راه‌اندازی سیستم برق اضطراری موازی پست برق و تعمیر سیستم تحریک ژنراتور واحد D اشاره کرد.
مدیریت آب نیرو با ساخت قطعات نیروگاه با قابلیت کار در دمای بالا مانند پره‌های ثابت و متحرک توربین، سگمنت‌ها، متالیک تایل‌ها، پره‌های ثابت و متحرک بخش کمپرسور هوا و متعلقات مربوط به آنها، ساخت روتور توربین و کمپرسور و بازسازی دیگر پره‌های ثابت و متحرک توانست موانع تولید را رفع و در بخش تجهیزات، کمک‌های مؤثری به خطوط تولید کند.
تعمیرات اساسی گسترده‌ای روی توربین‌های گازی واحد برق از جمله تعویض روتورها، تعویض بلیدهای ثابت و متحرک کمپرسورها و توربین‌ها صورت گرفت که از فعالیت‌های شاخص آب نیرو در این واحد به‌شمار می‌رود و نتیجه آن، بیش از 165 هزار ساعت کار بوده است. در اقدامی دیگر، پارسال مدیریت آب نیرو نزدیک به هزار تن روغن‌های ضایعاتی صنعتی را بازیافت کرد و فروخت.
پتروشیمی بندر امام پارسال به‌منظور حمایت از تولید کشور، بیش از یک هزار تن ازت مایع به شرکت ملی نفت در مناطق خشکی تحویل داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پتروشیمی بندر امام ثابت و متحرک آب نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۹۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم