Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حمیدرضا رستمی مدیرعامل پتروشیمی بندر امام گفت: پتروشیمی بندرامام پس از تصویب نمودار جدید سازمانی به منظور رسیدن به اهداف کلان تولیدی و اقتصادی خود استراتژی کلی شرکت را تدوین و پس از آن با اقتباس از راهبرد شرکت برای مدیریت‌های خود استراتژی وظیفه‌ای تنظیم و همراستا با آن استراتژی تحقیق و پژوهش تدوین شد تا نتایج این سیاست گذاری‌ها سبب برتری در فرآیند‌های تحقیق و پژوهش پتروشیمی بندرامام، در سطح شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از دو سال گذشته مدیریت شرکت در پی تدوین و تصویب نمودار سازمانی جدید، در صدد تدوین استراتژی جدیدی برای شرکت برآمد و راهبرد پتروشیمی بندرامام با مشارکت حداکثری کارکنان تدوین شد.

رستمی ادامه داد: در امتداد راهبرد‌های تدوین شده، برای تمامی مدیریت‌ها و بخش‌های شرکت هم متناسب با سیاست‌های مشخص شده استراتژی وظیفه‌ای تدوین شد. مرکز پژوهش هم به موازات سایر مدیریت‌های شرکت استراتژی‌های شش‌گانه «رفع چالش‌ها و تنگنا‌های تولید از طریق دانش و فناوری»، «توسعه محصولات، گرید‌های جدید»، افزایش بهره وری و استفاده بهینه از خوراک، داخلی سازی مواد شیمیایی، کاتالیست‌ها و اقلام مورد نیاز، کسب دانش فنی فرآیند‌های تولیدی و ارتباط مستمر و موثر با ذینفعان شد.

مدیرعامل پتروشیمی بندر امام گفت: در هر بخش کمیته تخصصی با حضور مدیران و کارشناسان سایر مدیریت‌ها تشکیل شد که با این اقدامات دستاورد‌های متعددی در بخش‌های مختلف کسب شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: پتروشیمی بندرامام در طول یک سال گذشته با حرکت در مسیر استراتژی تعیین شده در بخش رفع تنگنا‌های تولیدی پروژه‌ها و پژوهش‌های مختلفی را شروع و به اتمام رساند و در نهایت با تلاش کارشناسان و بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، نتیجه این فعالیت‌ها کسب ۳۵ دستاورد است که هرکدام در پایداری و استمرار تولید شرکت نقش بسزایی داشتند.

رستمی می گوید می‌توان از این دستاورد‌ها به حذف فلرینگ مخزن اتیلن در واحد الفین و توقف ارسال اتیلن به فلر بعد از ۳۰ سال، تغییر فرآیند تزریق آب ترش در ناحیه تصفیه هیدروژنی و کاهش میزان آب ترش پساب ارسالی، طراحی و نصب برج Pack با جاذب کربن فعال برای تصفیه پساب خروجی از واحد، تغییر دستورالعمل کک سوزی UOP راکتورها، انجام تغییرات و تهیه دستورالعمل جدید برای کاهش گرفتگی اسلاری کولر‌های واحد HD، راه اندازی سیستم MAPS واحد HD برای اولین بار و راه اندازی راکتور‌ها بصورت اتوماتیک بجای دستی، طراحی، نصب و راه اندازی سیستم آنالایزر دودکش برای مانیتورینگ گاز‌های خروجی دودکش‌های MTBE و VCM، بازیافت کندانس Off Spec واحد‌های مجتمع اشاره کرد.

او افزود: پتروشیمی بندرامام در حوزه توسعه محصول هم توانست دست به اقدامات گسترده‌ای بزند که یکی از این اقدامات با توجه به نیاز بازار، تولید و تجاری سازی محصول هپتان برای اولین بار در این شرکت بوده و این دستاورد گواه فعالیت‌های کار محور و تلاشگرانه مدیریت و کارشناسان این شرکت است.

مدیرعامل پتروشیمی بندر امام گفت: استراتژی و نقشه راه تعیین شده که به درستی متناسب با شرایط کشور ناشی از تحریم‌های ظالمانه تنظیم شده بود در حوزه داخلی سازی مواد شیمیایی، کاتالیست، قطعات و تجهیزات هم تجلی پیدا کرد و مدیریت شرکت با اشراف مناسب از موقعیت کشور و شناخت اهمیت این حوزه در سال ۱۳۹۷ تصمیم بر تشکیل کمیته ساخت داخل گرفت و این بخش تاکنون موفق شده ۶۰ درصد از کل کاتالیست و مواد شیمیایی مصرفی مجتمع را داخلی‌سازی و همچنین در دو سال گذشته با بکارگیری هجده شرکت دانش بنیان ۱۷ کاتالیست و مواد شیمیایی شرکت را داخلی سازی و پتروشیمی بندرامام را از واردات خارج از کشور بی‌نیاز سازد.

او ادامه داد: از سوی دیگر در بخش داخلی‌سازی قطعات و تجهیزات تا به حال ۱۰ هزار و ۵۰۰ قطعه و تجهیزات داخلی‌سازی شده و در دو سال گذشته ۲۷۶ قطعه و تجهیز کاربردی، نه‌تن‌ها داخلی سازی شد بلکه کیفیت و عملکرد ۱۰ درصد از این قطعات و تجهیزات بهبود پیدا کرد و ارتقاء یافت.

 پتروشیمی بندرامام در حال حاضر ۲۷ پروژه نوآورانه در زمینه رفع تنگنا‌های تولیدی و تامین خوراک با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان در دست اقدام دارد که تاکنون این پروژه‌ها با پیشرفت ۸۰ درصدی رو به رو هستند و با اتمام آن‌ها شاهد شکوفایی هر چه بیشتر تولید در این مجتمع عظیم پتروشیمیایی خواهیم بود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پتروشیمی بندرامام صنایع پتروشیمی پتروشیمی بندر امام پتروشیمی بندرامام مواد شیمیایی داخلی سازی سال گذشته مدیریت ها تدوین شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۴۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • بخشی از آب سد گلستان امروز رهاسازی می‌شود