Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-29@15:35:51 GMT

چشم‌انداز پتروشیمی بندر امام توسعه ۳۰ درصدی است

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۸۵۳۸

چشم‌انداز پتروشیمی بندر امام توسعه ۳۰ درصدی است

مدیرعامل پتروشیمی بندر امام ضمن تشریح مهمترین اهداف شرکت در حوزه ارتباط با مشتریان بیان کرد: چشم‌انداز ما برای پتروشیمی بندر امام توسعه ۳۰ درصدی است.

به گزارش شانا به نقل از پتروشیمی بندر امام، حمیدرضا رستمی در آیین افتتاحیه دومین کنفرانس باشگاه مشتریان که چهارشنبه (۲۹ دی‌ماه) برگزار شد، ضمن تشریح اهداف این شرکت از برگزاری این نشست اظهار کرد: پتروشیمی بندرامام امروز در قالب یک شرکت هدایت می‌شود و مدیریت آن به‌صورت کامل تجمیع شده و به‌عنوان یک مجموعه واحد بزرگ در سطح ملی فعالیت می‌کند که با اقدام‌های اصلاحی صورت گرفته، می‌توان پتروشیمی بندرامام امروز را یک پتروشیمی جدید (New BIPC) تصور کرد که با چابکی بیشتر از گذشته فعالیت‌های خود را اجرایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گرامی‌داشت روز ملی هوای پاک تصریح کرد: پس از تجمیع مدیریت شرکت با رویکردی نوین و متفاوت، راهبردی برای شرکت تدوین شد که یکی از ارکان اصلی آن ارزش‌آفرینی پایدار برای مشتریان و شرکا است و جوهره مأموریت‌ شرکت همین موضوع است و شرکای تجاری اصلی‌ترین تکیه‌گاه شرکت هستند، همسو با این موضوع از پیشنهادها و انتقادهای مشتریان و شرکای گرامی در تعاملات استقبال می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی بندر امام تأکید کرد: در واقع ماهیت وجودی شرکت برپایه ارزش‌آفرینی پایدار برای کارکنان، جامعه، سهامداران، مشتریان و شرکا است و همواره ما در تلاش هستیم با تنوع در تولید محصولات بیشترین خدمت را به کشور و ذی‌نفعان برسانیم.

همیار بورس

رستمی با بیان اینکه چشم‌انداز پتروشیمی بندرامام توسعه ۳۰ درصدی در تنوع‌بخشی در سبد محصولات است، به این معنی که رویکرد تعاملی شرکت باید بیشتر از گذشته باشد، افزود: البته این رویکرد باید در سطح ملی هم دیده شود تا نیازهای بازار در تعامل با مشتریان شناسایی و برای رفع آن نیازها برنامه‌ریزی شود که در نهایت محصولات صنایع پتروشیمی به بهترین شکل در اختیار مشتریان پایین‌دست قرار گیرد و با تولید کالاهای مصرفی مختلف آن را در اختیار جامعه قرار دهد.

وی زنجیره ارزش را اصلی‌ترین موضوع در سطح ملی دانست و گفت: باید به زنجیره ارزش در تمامی حوزه‌ها توجه دقیق و عمیقی داشت و هر اقدامی به‌ویژه در صنعت پتروشیمی باید در زنجیره فرآیند و زنجیره ارزش قرار گیرد.

مدیرعامل پتروشیمی بندرامام به بسته همیار بورس هم اشاره کرد و گفت: پتروشیمی بندرامام و بانک تجارت پس از بررسی‌های گسترده و با توجه به گردش مالی که پتروشیمی بندرامام داراست، به این تفاهم رسیدند که در قالب یک بسته با عنوان «همیار بورس»، به واسطع منابعی که در بانک وجود دارد، در چارچوب و مقررات موجود کشور، همکاری کنند.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت پتروشیمی بندرامام شرکت ملی صنایع پتروشیمی پتروشیمی بندر امام پتروشیمی بندرامام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۸۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش

سعید عباسی در بازدید از غرفه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ارائه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ازمهمترین اهداف نمایشگاه اکسپو ایران است، اظهار داشت: تعریف زنجیره ارزش با هدف شناخت ظرفیت‌های ملی و معرفی قابلیت‌های استانی براساس مطالعه اسناد بالادستی از مهمترین راهبرد‌های تعریف شده برای زنجیره ارزش به شمار می‌رود.

وی افزود: براساس قابلیت‌های چهارمحال و بختیاری بادام و آبزیان از زنجیره‌های ارزش اولویت‌داری است که به وزارت کشور و دبیرخانه مرکزی معرفی و پس از بحث و بررسی در شورای ملی مهر تاییدی به پیشنهاد استان گذاشته شده است.

عباسی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در خصوص زنجیره ارزش راهبردی در یک سال و نیم گذشته، اضافه کرد: امروز اتفاق‌های خوبی در خصوص معرفی محصولات مختلف استان‌ها در قالب زنجیره ارزش رخ داده و اسناد توسعه این بخش‌ها با هدف گذاری‌های سالانه تا حدودی آماده، اما نهایی نشد.

بیشتر بخوانید

نمایش توانمندی‌های صادراتی بام ایران در تهران

وی تاکید کرد: استانداری‌ها و وزارتخانه‌های تخصصی در قالب یک برنامه مشخص و راهبردی بحث زنجیره ارزش را دنبال می‌کنند.

عباسی با تاکید بر اهمیت صنایع تبدیلی در زنجیره ارزش محصولات گفت: در چهارمحال و بختیاری زمینی برای صنایع تبدیلی و فرآوری محصول بادام تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به ارقام مختلف بادام و همچنین مرکز تحقیقات قوی در چهارمحال و بختیاری، گفت: با توجه به تأمین زمین انتظار می‌رود در آینده نزدیک این طرح‌ها که موجب ایجاد اشتغال، توسعه منطقه و ایجاد ارزش افزوده می‌شود به نتیجه برسد.

عباسی آبزی‌پروری را از جمله ۱۰ محصول مشخص شده برای تشکیل زنجیره ارزش عنوان کرد و افزود: با وجود مطالعات انجام شده هنوز استانی در کشور به عنوان محور در بخش آبزی‌پروری انتخاب نشده است.

وی با بیان اینکه برای هرکدام از زنجیره‌های ارزش یک سند توسعه تعریف شده است، ادامه داد: چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های نقش آفرین در حوزه آبزی پروری به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش