Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران سپهدار انصاری نیک، مدیر عامل شرکت پتروشیمی بندر امام اظهارکرد: شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران یکی از شرکت های راهبردی نفت و گاز در کشور است.

وی بیان کرد:عملکرد و موفقیت پتروشیمی بندر امام مرهون تلاش، تعامل و همکاری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت های تابعه با این شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تامین خوراک پتروشیمی در حال حاضر با توجه به شرایط خاص ناشی از تحریم های ظالمانه، کار بسیار سخت و جهادی است. ما تلاش مجموعه نفت و گاز را در تولید تحسین می کنیم و از راهکار هایی که باعث افزایش تولید در پتروشیمی بندر امام شود، استقبال خواهیم کرد.

مهرداد کاهکش، مدیرعامل نفت و گاز گچساران تصریح کرد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب را با ظرفیت تولید بیش از سه میلیون بشکه نفت خام، یکی از اصلی ترین تولید کنندگان نفت کشور و دومین تولید کننده نفت خام در مناطق نفت خیز جنوب است.

 وی گفت: این شرکت علاوه بر وظیفه اصلی خود در تولید صیانتی نفت، راهبری و مدیریت گلوگاه اصلی صادرات نفت خام از طریق تلمبه خانه گوره به جزیره خارک را برعهده دارد و در کنار آن با تأمین بخش عمده خوراک پالایشگاه های بیدبلند خلیج فارس و پتروشیمی بوعلی در بندر امام، سهم عمده ای در پیشبرد اهداف صنعت نفت ایفا می کند.

مدیرعامل نفت وگاز گچساران ادامه داد: هدف از این بازدید را تلاش برای ایجاد تعامل بیشتر و استفاده از پتانسیل های شرکت پتروشیمی بندر امام در کمک به جمع آوری گازهای همراه و جلوگیری از سوزاندن آنها و حفظ محیط زیست و افزایش خوراک پتروشیمی است.

وی با اشاره به اهمیت جمع آوری گازهای همراه تصریح کرد: جمع آوری گازهای همراه و کمک به خلق ثروت از این منابع خدادادی و همچنین تأمین حداکثری خوراک پتروشیمی ها در جنوب کشور یکی از دغدغه های بسیار مهم مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بوده و در این زمینه به صورت مستمر پیگیر فعال سازی پروژه های جمع آوری گاز است.

کاهکش بیان کرد: رسیدن به خودباوری در کارکنان صنعت نفت و تبدیل تهدیدها به فرصت یکی از اثرات ارزشمند تحریم های ظالمانه بود که نتایج این خودباوری در آینده ای نزدیک با تکیه بر دانش بومی در پشبرد اهداف سازمان، نمایان خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس مدیرعامل شرکت مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران بندر امام شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب پتروشیمی بندر امام جمع آوری گاز نفت و گاز نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷ درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

کد خبر 6092161 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟