Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهروز آقائی روز سه شنبه در نخستین نشست هم‌اندیشی مدیران صنایع پتروشیمی با فعالان بندری و اقتصادی که در محل منطقه ویژه اقتصادی بندری امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: این نشست با هدف بهره‌گیری شرکت‌های پتروشیمی و صنایع همجوار از ظرفیت‌های مجتمع بندری امام خمینی(ره) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آقائی افزود: خوشبختانه دیدگاه‌ها و  پیشنهادهای خوبی در کنار طرح مشکلات ارائه شد و با اتخاذ تدابیری در حوزه تجارت دریایی، به دنبال رفع مشکلات هستیم؛ درهمین راستا به بهترین نحو تلاش خواهد شد که این مشکلات رفع شوند.

وی همچنین افزود: اداره کل گمرک بندر امام خمینی(ره) و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی  و مجتمع بندری امام خمینی(ره) به مثابه سه ضلع اصلی تجارت دریایی با یکدیگر همراه هستند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان تصریح‌کرد: گمرک متعهد شد با هدف تسهیل صادرات به ویژه در محصولات پتروشیمی، همانند فعالیت در حوزه ورود کالای اساسی، فعالیت درب‌های خروج را به صورت ۲۴ ساعته آغاز  کند.

به گفته آقائی در حوزه کانتینری نیز این مشکل که به صورت پیوسته نبوده، حل خواهد شد. 

حمایت از نقش صنایع پتروشیمی در جنگ اقتصادی
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی نیز در این نشست بیان‌ داشت: برقراری نشست‌های هم اندیشی با حضور شرکت‌های پتروشیمی، تعاملات را مورد بازنگری قرار می‌دهد و در اثر آن به بهره‌وری نزدیک می‌شویم تا از این طریق، برنامه‌ریزی‌های جدیدی در حوزه بازرگانی، دریایی و تجارت محصولات پتروشیمی را شاهد باشیم.

پیام برزگر تعامل بیشتر بین شرکت‌های صنایع پتروشیمی با مجموعه بندر و گمرک را ضروری عنوان‌کرد و گفت: در این نشست‌ شرکت‌های صنایع پتروشیمی مشکلات را حضوری مطرح کردند و همفکری‌هایی کاربردی صورت گرفته است.

وی ادامه‌داد: بسیاری از موارد  مطرح شده در این نشست در حوزه انبارداری بود که می‌طلبد تسهیلاتی ارائه  شود تا مشکلات تا حد ممکن رفع شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی افزود: همچنین مقرر شد تا اداره کل نبادر و دریانوردی خوزستان و همچنین گمرک، برخی موانع دست و پاگیر در حوزه صادرات محصولات پتروشیمی را با پیگیری کنند.

برزگر با اشاره بر لزوم تداوم تعامل بین صنایع پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: انجام این تعاملات، در طرح های توسعه صنعت پتروشیمی بسیار اثربخش هستند.

برزگر در این خصوص گفت: این تعاملات باعث تسهیل شدن فرآیندهای داخلی می‌شود و از ضررهای احتمالی ناشی از تاخیرهایی که عمدتا به شرکت‌های پتروشیمی وارد می شود، می‌کاهد.

وی با اشاره به اینکه کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد گفت: یکی از مدافعان فعال در خط مقدم جنگ اقتصادی، صنایع پتروشیمی هستند که فعالیت آنها باعث کاهش فشار تحریم ها محسوب می شوند.

بر اساس این گزارش، 30 درصد محصولات پتروشیمی کشور در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی واقع در شهرستان ماهشهر تولید می شود.

برچسب‌ها پتروشیمی امام خمینی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی امام خمینی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان پتروشیمی امام خمینی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی محصولات پتروشیمی صنایع پتروشیمی امام خمینی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد